FAQ

Ofte stillede spørgsmålAfrican Mango

Kan african mango kosttilskuddet garantere vægttab?

Ingredienserne i african mango er meget gavnlige for hormonbalancen. Skadelige toksiner fjernes fra kroppen, kolesterol niveauet reduceres. Den reducerer også appetitten, hvilket forøger forbrændingen af kropsfedt og stopper dannelsen af ny kropsfedt. Takket være ekstrakten af de værdifulde frø (irvingia gabonensis) hjælper afrikansk mango effektivt med at fjerne overvægt og nyde en smuk og slank krop. African mango har tusindvis af tilfredse brugere over hele verden, og effektiviteten er bekræftet af forskere.

Hvad er hovedingredienserne i african mango?

African mango kosttilskuddet er baseret på den vitamin- og mineralfulde afrikanske mango. Denne frugt er værdsat over hele verden og kan bruges til at behandle mange sygdomme. Afrikansk mango fra regnskovene i vestafrika er rig på frø kaldet "dikka nødder". Den mest værdifulde ingrediens i kosttilskuddet er frøekstrakten af afrikansk mango - irvingia gabonensis. Denne værdifulde ingrediens fremskynder forbrændingen af kropsfedt og forbedrer effektivt hormonbalancen. African mango indeholder også store mængder værdifulde fibre, som effektivt hjælper med fordøjelsen.

Hvordan anvendes african mango kosttilskuddet?

Tag 1-2 piller om dagen sammen med et måltid.

Er african mango sikker for min sundhed?

Præparatet african mango er fulstændigt sikkert og indeholder ingen stoffer, som er skadelige for sundheden. Den er udelukkende baseret på naturlige ingredienser, så den har ingen bivirkninger og er nem at bruge.

Efter hvor lang tids brug kan man se resultater?

Allerede efter første ugers brug af præparatet african mango kan man opleve tab af kropsmasse og øget velvære. For at opnå den bedste effekt bør man også øge sin fysiske aktivitet og vælge den rette ernæring.

Er det rigtigt, at african mango er særlig effektiv ved fedtreduktion fra mave området?

Ja. African mango er et særligt præparat, som forbedrer metabolismen og hjælper med fedttab fra mave området. Ekstrakten af afrikanske mango frø i præparatet kan effektivt forbedre og fremskynde fedtforbrændingen.

Er african mangos effektivitet bekræftet af forsøg?

I 2005 har man på university of yaunde i kamerun gennemført forsøg, som skulle undersøge indflydelsen af irvingia gabonensis på tabet af kropsvægt. Efter 4 ugers forsøg er kropsvægten hos deltagere, som modtog ekstrakt af afrikanske mango frø faldet med 5.26%! Dette betyder, at african mango præparatets høje effektivitet er bevist med detaljerede kliniske undersøgelser.

Kundeservice

Hvordan kan jeg bestille?

For at bestille, vælg mængde, leveringsmetode, betalingsmåde og udfyld adresse formularen. Du kan bestille her.

Hvordan sendes produktet?

Forsendelse af produktet sker i løbet af 48 timer efter bestillingen. Leveringstiden er mellem 2 og 10 dage (det kan være længere, ved internationale forsendelser). Kurerforsendelse kommer frem efter 1-2 dage. Vi respekterer vores kunders privatliv – forsendelserne er pakket på en sådan måde, at ingen anden end dig vil vide, hvad der er i pakken.

Sender i også produkter til udlandet?

Ja, vi sender også produkterne i europa, nordamerika og asien.

Hvad koster levering?

Eksprespost sendt via det polske postvæsen er gratis. Kurerforsendelse koster 30 zł.

Hvordan kan jeg betale for bestillingen?

Du kan betale for bestillingen via bankoverførsel, elektronisk overførsel, med betalingskort, gennem betalingsystemet paypal eller ved at downloade.

Er mine penge sikre?

Ja. For sikkerheden af elektroniske transaktioner garanterer virksomheden DotPay (elektroniske overførsler) og PayPal (betalingskort).