African Mango

Sådan bliver du slank!


African Mango er:

  • Et uforligneligt middel til hjælp med kropsfedtforbrænding,
  • En 100% effektiv sammensætning,
  • En 100% effektiv sammensætning,
  • Et sikkert middel baseret på naturlige ingredienser, der hjælper med vægttab
  • Afrikansk mango reducerer appetitten og gør dig længere mæt!

Hemmeligheden af en effektiv slankekur gemt i frugterne fra den afrikanske mango


Owoc African Mango African Mango er en løsning for dem, der har været skuffede over mange forskellige slankekure, der ikke gav resultater. Det er et middel, som på en sikker måde hjælper med at forbrænde kropsfedt og kontrollere og vedligeholde den korrekte kropsvægt.

Midlet blev udviklet på basis af den afrikanske mango, som er rig på vitaminer og mineraler. Frugtens frø er også meget rige på fibre, hvilket medfører at vi er mætte i længere tid og har en mindre appetit. African Mango indeholder desuden en kraftig antioxidant, Irvingia Gabonensis, som hjælper med vægttab og forbrænder kropsfedt. Ved at harmonisere leptin, som er ansvarlig for styring af energiressourcerne, kan African Mango meget effektivt hjælpe med at skabe den perfekte krop. Den har i lang tid været en hård konkurrent til de velkendte Acai-bær vægttabsmetoder.

Blandt mange fordele af den afrikanske mango er selvfølgelig også dens værdifulde indflydelse til nedsættelse af kolesterol-niveauet. Frugten forhindrer også betændelser. Desuden sikrer den et sundt niveau af C-reaktivt protein og adiponektin, regulerer glukose-niveauet i blodet og hjælper med at fjerne toksiner. På den måde har African Mango en positiv indflydelse på hele din krop.

Udviklet på basis af naturlige ingredienser, uden unødvendige fyldstoffer og sundhedsfarlige substanser, er den blevet et hit på kosttilskudsmarkedet!

African Mango blev udviklet i Storbritannien i overensstemmelse med GMP-standarder.

Forbrændning af kropsfedt Bekræftet af undersøgelser


Badania kliniczne potwierdzają skuteczność African Mango Kliniske forsøg med den afrikanske mango gennemført på University of Yaounde (Cameroun) i 2005 bekræftede den høje effektivitet af African Mango!

Undersøgelsen var fokuseret på indflydelsen af Irvigina Gabonensis (antioxidanten i den afrikanske mango) på vægttab. Undersøgelsen blev gennemført med 40 personer. 28 deltagere i forsøget fik 1,05 gram ekstrakt af den afrikanske mango 3 gange om dagen. Resten fik placebo-midler. Undersøgelsen varede 4 uger. Ved forsøgets slutning havde de deltagere, der fik afrikansk mango reduceret deres kropsvægt med 5,26%! Hos dem, der modtog placebo-midler var kropsvægten kun faldet med 1,26%.

African Mango er en bekræftet og utrolig effektiv metode til at slippe af med overvægten. Dette sundhedssikre kosttilskud reducerer ikke kun dit kropsfedt, men hjælper også med at vedligeholde den ideelle krop!

er en bekræftet og utrolig effektiv metode til at slippe af med overvægten. Dette sundhedssikre kosttilskud reducerer ikke kun dit kropsfedt, men hjælper også med at vedligeholde den ideelle krop!

Produktetiket


Indpakning: 60 piller

Irvingia Gabonensis (African Mango) 600 mg
Capsule Shell: Hydroxy Propyl Methyl Cellulose.

Anvendelse

Tag 1-2 piller om dagen sammen med et måltid. Den daglige dosis må ikke overskrides.